734190x bekeken sinds 12 juni 2012
Teamblog

Laatste 10 blogs

FC VOORWIJK ACADEMIE

FC Voorwijk AcademieBinnenkort start deze nieuwe jeugdopleiding in de gemeente Wijk bij Duurstede, wat bestaat uit een combinatie tussen de visie van Coerver en de Knvb.
Site FC Voorwijk Academie > meer info: Klik-Hier
Lees verder | Auteur: Jan | 25 juni 2017 | 0 Reacties

O11-1 > HET LAATSTE VOETBALKUNSTJE & UITREIKEN JAARBOEK

Binnenkort komt de O11-1 formatie nog eenmaal tezamen voor een onderling potje tussen ouders en kids. Nadien krijgen alle jongens een jaarboek overhandigd, dat met 93 pagina's een goed beeld schetst over de 16 intensieve voetbalmaandjes, wat tevens resulteerde in een fraai kampioenschap en 2 promoties. Een mooie blijvende herinnering.
Lees verder | Auteur: Jan | 21 juni 2017 | 0 Reacties

“MIJN CDW JEUGDTEAMS ALLER TIJDEN”

“Mijn CDW jeugdteams aller tijden”Er wordt mij weleens gevraagd met welk jeugdteam van CDW in die 20 jaar als trainer/coach heb je de meeste progressie en successen geboekt.
Lees verder > de top drie

Op drie > CDW D1 Hoofdklasse seizoen 2014-2015 > promotie naar 3e Divisie
Ten eerste was deze formatie een hecht team en spatte de beleving er in grote lijnen van af. Deze elementen zijn cruciaal in relatie tot de individuele ontwikkeling alsmede het teamproces, wat resulteerde in fraaie successen. Derhalve werd het huzarenstuk op 12 mei 2015 gerealiseerd in een beslissingswedstrijd op neutraal terrein, waarbij dit fantastische team zegevierde en promoveerde naar de 3e Divisie. Een paar uur later ontving ik het mooiste cadeau > de geboorte van onze eerste kleinzoon.
Dit seizoen begon met een toernooi/voetbalkamp in München Duitsland en vond het slotakkoord plaats met een tweedaags toernooi zowel in België als in Luxemburg, waarbij in beide gevallen zeer veel ouders van de partij waren. Traditioneel (en nog steeds) ontvangen alle jongens een jaarboek van mij om nadien in alle rust te kunnen terugblikken op hun teamprestaties, verslagen, foto’s, klassementen, statistieken, resultaten oefenstof trainingen etc.

Formatie >
Tijn van Dijk, Davey de Laat, Fabio Dibbits, Seth Haast, Niels van der Voort, Justin Schot, Tim Nell, Victor Cevaal, Ruben vd Hoeven, Kjeld vd Sanden, Dylan Junggeburt, Gijs Klaassens, Kasper vd Mey, Lars Gompel

Palmares van de boys
1. Via nacompetitie PROMOTIE naar 3e Divisie
2. Toernooiwinnaar FC Hertha München Duitsland
3. Toernooiwinnaar zaalvoetbal Saestum
4. Toernooiwinnaar zaalvoetbal DOVO
5. Toernooiwinnaar VTT Jubileum NK

Op twee > CDW D selectie seizoen 2011-2012 & 2012-2013
Met deze selectie was het twee jaar lang genieten geblazen. Daarbij een waanzinnige teamspirit en een geweldige gedrevenheid bij de boys om zich wekelijks op de trainingen op tal van disciplines te willen verbeteren. Dit leverde in het eerste jaar direct al een kampioenschap op in de tweede klasse. Vervolgens een huzarenstuk in de 1e klasse door een ongeslagen status van 22 wedstrijden in de competitie te verwerven, wat resulteerde in een kampioenschap en promotie naar de Hoofdklasse.
Tijdens beide seizoenen werden veel spelers opgeroepen voor de jeugdselecties van de Knvb en Bvo’s. In datzelfde jaar werden de eerste jaars D van FC Utrecht aan de kant geschoven, net zoals de top uit de hoofdklasse en zelfs divisionisten moest het ontgelden. Echter kwamen al die successen niet vanzelf aanwaaien, want naast 3x per week trainen, speelden we zo’n 70 wedstrijden per seizoen. Met deze formatie sloten we beide jaargangen af met een voetbalkamp en toernooi in respectievelijk Zeeland en Overijssel, gesteund door een fantastisch supporterslegioen. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik in die 20 jaar ik daar geen klagen over heb. Dat was in grote lijnen uitstekend.

Formatie >
Damion Haagsman, Rick de Rooij, Thomas Wieman, Guus Koper, Tygo Peek, Daan de Rooij, Bas Nell, Lex IJssennagger, Miquel Kosterman, Timon Brandsen, Jan Boone, Dennis vd Weerd, Flip Ester, Eren Kurt, Michael Middelkoop

Palmares van de boys
1. Kampioenschap 2e klasse
2. Kampioenschap 1e klasse
3. Promotie naar Hoofdklasse
4. Toernooiwinnaar CDW
5. Toernooiwinnaar VTT District West 1
6. Bronzen medaille Landelijke NK VTT
7. Toernooiwinnaar vv Geldrop Divisie Toernooi
8. Toernooiwinnaar GVVV

Met stip op 1 > CDW selectie geboortejaar ‘94/95 (seizoen 2002 t/m 2007)
Zonder alle andere teams tekort te doen, maar was deze CDW delegatie buitencategorie. Geen enkel ander team heeft met zoveel gedrevenheid getraind, waarbij de leergierigheid optimaal was wat uiteindelijk resulteerde in een batterij aan kampioenschappen, promoties en toernooisuccessen. En beloonde de jongens vooral zichzelf met tal van uitverkiezingen bij selecties van de Knvb en Bvo’s.
Tussen alle bedrijven door ook nog Sportploeg van het Jaar in Wijk bij Duurstede. Maar bovenal een formatie wat op de dag van vandaag nog uit grote vriendschappen bestaat. Juist dat maakt het geheel zo groots. Ook na mijn periode met deze boys regen zij de titels aaneen en zorgde ervoor dat de C en B junioren ook op Hoofdklasseniveau kwamen te spelen. Eenmaal in de senioren hebben ze mede een belangrijke bijdrage geleverd om CDW 1 van de 5e klasse naar de nu 2e klasse te liften.

In vogelvlucht
Vanaf de jongste Fjes had ik samen met José Weijnen de eer om deze boys te trainen en te coachen. In de hoogste klasse bij de F1 schoten ze de hele provincie Utrecht aan flarden, waardoor we halverwege het seizoen de eerste uitdaging aangingen om in de winterstop te verhuizen naar de E pupillen. Na een half jaartje ervaring opdoen, bleef ook hier succes niet lang uit. In de hoogste klasse met de E1 van Dovo, Gvvv en nota bene CDW E1 namen wij als E3 deel aan deze zware competitie, wat resulteerde dat dit jonge CDW team met een ongeslagen kampioenschap aan de haal ging. Tijdens de sportverkiezingen werd in de Raadszaal van het Gemeentehuis dit jonge team uitgeroepen tot sportploeg van het jaar 2005 gemeente Wijk bij Duurstede.
Derhalve stonden we voor een nieuw dilemma. Plakken we er nog een E jaartje aan vast of gaan we drie seizoen acteren bij de D pupillen. Na heel veel overtuigende oefenwedstrijden 11vs11 was er geen enkele twijfel. Zo formeerde wij een CDW D2 formatie met de talentjes uit 94/95. Vanaf het eerste jaar op het grote veld regende het ook hier kampioenschappen en promoties. Zelfs de leeftijdsgenootjes van FC Utrecht moesten het op indrukwekkende wijze ontgelden, waar ze jaren nadien op Zoudenbalch nog steeds over spraken. Tussen al die jaren door werden erg veel spelers geselecteerd voor de jeugdselecties van de Knvb, alsmede jongens die zich in de kijker speelde bij FC Utrecht.
Het slotakkoord van bijna elk seizoen werd afgesloten met een toernooi en voetbalkamp. De eerste jaartjes nog binnen eigen landgrenzen, maar nadien zelfs een evenement in Salzburg Oostenrijk.

Formatie 2002/2005 (FE)
Michael Scherpenzeel, Bart vd Leemkolk, Kenzo Lam/Christiaan Bronsveld, Menno van Ginkel, Thom Wouters, Michael van Berkel, Ingmar Legerstee, Pepé Dekker, Lennard Nienhaus

Formatie 2005/2007 (D)
Michael Scherpenzeel, Bart vd Leemkolk, Menno v Ginkel, Ingmar Legerstee, Pepé Dekker, Kenzo Lam Lennard Nienhaus, Yannic Doeve/Quintus Cranen, Tim Hoogduin, Dino Kadric, Florian Versteeg, Tim Stooker Ingmar de Wit, Rosh Richter

Palmares van de boys
2002-03 F1 ongeslagen kampioenschap 1e klasse midden
2003-04 F1 ongeslagen kampioenschap hoogste klasse (1e > poule 1)
2004-05 E3 ongeslagen kampioenschap hoogste klasse (1e > poule 1)
2005-06 D2 ongeslagen kampioenschap 2e klasse + promotie
2006-07 D1 ongeslagen kampioenschap 1e klasse + promotie naar Hoofdklasse
In deze periode 18 toernooizeges
Met 5 jaarboeken kunnen deze boys dikwijls terugblikken op een krankzinnig mooie voetbalperiode

Huidige lichting 2006 > CDW O11-1 (februari 2016 – mei 2017)
Deze jongens hebben afgelopen seizoen weliswaar geweldige stapjes gezet en is ook met elkaar een fantastisch team geworden, maar qua niveau, en met alle respect, komen ze bij lange na niet in de buurt van de genoemde lichtingen hierboven.
Derhalve is die potentie wel degelijk aanwezig bij de boys gezien de 16 maanden die we met elkaar onderweg zijn. Die inhaalslag hebben we met inmiddels bijna 100 wedstrijden in de benen in gang gezet en kleur gegeven. Daarbij stond veel variatie op ons voetbalmenu. Om deze boys zoveel mogelijk leerstof op maat te bieden werden de tegenstanders doelgericht geselecteerd. Van jonge talenten van profclubs, leeftijdsgenootjes die op hetzelfde niveau spelen, alsmede die op een hoger niveau acteren, internationale wedstrijden en zelfs huidige O13 teams die een of zelfs twee jaartjes ouder zijn. Dit laatste voor de fysieke en mentale weerbaarheid.
Kijkende naar de trainingen, “de drive een betere voetballer willen worden” is niet bij alle jongens vanzelfsprekend. Sommige nemen te vaak met minder genoegen, nog teveel speeltuinkarakter, wat sowieso ten koste gaat van de eigen voetbalontwikkeling maar uiteindelijk ook van het team. Dat zal écht moeten veranderen, mits zij een betere voetballer willen worden en tegelijkertijd beter als team willen voetballen.
Vooralsnog ben ik ervan overtuigd dat deze spelersgroep gezamenlijk naar dat niveau bij O13-1 kan toewerken wat eenmaal wordt gevraagd om zo een uitstekende basis te leggen voor een geweldige verdere voetbalperiode bij CDW, wat tevens resulteert in meer voetbalplezier, maar bovenal goede en langdurige vriendschappen. Jongens, heel veel succes en plezier volgend seizoen bij CDW O12.

CDW O11-1 Palmares 2016-2017 > (Hoofdklasse; 24 poules / 200 teams)
Promotie van 14 naar poule 8 (een 2e plaats; 4x winst, 3x gelijk)
Ongeslagen kampioenschap poule 8 (met 6x winst, 1 gelijkspel)
Promotie naar poule 3 Divisieniveau (handhaving 3e plaats > 3x winst, 2 gelijk, 1 verlies)
Toernooiwinnaar Thamesview O12
Lees verder | Auteur: Jan | 27 mei 2017 | 0 Reacties

HET GROTE BELANG VAN EEN EUROPESE COMPETITIE

Het grote belang van een Europese CompetitieDe Top drie van Nederland is soeverein in eigen land, waarbij de rest slechts competitievulling is. In belang van het Nederlands voetbal is een Europese competitie cruciaal. Lees verder >> overzicht

De key-factor
Na een oersaaie finale likt Ajax zijn wonden. Kansloos onderuit tegen een zeer matig voetballend Manchester, dat op basis van slechts fysieke weerbaarheid, 2 tactisch zetten en twee krankzinnig persoonlijke fouten bij de Amsterdammers, de beker in de wacht sleepte. Een vrij eenvoudige zege, want is op een speldenprikje na nauwelijks in de problemen geweest. Daartegenover liet Ajax zien dat zij van te voren geen alternatief op papier had staan, indien Mourinho en consorten de lange bal zou hanteren, wat Ajax overigens wel had verwacht, en met een fysiek 4-mans middenveld zou acteren. Hier was geen tegenoffensief in kaart gebracht, wat uiteindelijk de Key-factor was. Een hele dure les. Neem niet weg dat Ajax dit seizoen het Nederlands voetbal op een uiterst positieve manier in Europa heeft tentoongesteld.

Eredivisie
De Top drie van Nederland, tevens hofleverancier van de Hollandse Leeuw, is al decennia heer en meester in de vaderlandse competitie. De rest is met alle respect slechts competitievulling. Door dit belabberde niveau gaat dit ten koste van het totale Nederlandse voetbalniveau, maar ook op het fysieke en mentale gebied. Tegelijk levert dit spel ook geen bijdrage aan de handelingssnelheid en tempo van het spel, terwijl bij ons thuis de huisdieren al in slaap vallen bij het zien van de Eredivisiebeelden.
Kortom een Europese voetbalcompetitie is op alle fronten meer dan welkom in het belang van de ontwikkeling van het Nederlands Elftal. Het wordt de hoogste tijd voor de juiste visionairs met daadkracht en ballen. Weg met al die oeroude sentimenten. Juist nu grootschalig innoveren en doorpakken naar het voetbal van morgen. Terwijl de Nederlandse beleidsbepalers blindelings en al decennialang achter de keiharde voetbalfeiten aanhobbelt. Met als resultaat nr. 32 op de Fifa ranking en stelt het Nederlands Elftal inmiddels geen ruk meer op het mondiale podium voor.
Al die glans is vergane glorie.

Europese competitie
De Top van de Europese voetbalclubs, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië, is al in een vergevorderd stadium in relatie tot het opstarten van eigen Super League. Dit is slechts een kwestie van tijd eer die competitie van start gaat. Maar komen gaat die er!
Daartegenover moet de top uit de B landen de handen ineenslaan om enerzijds het voetbal op een positieve manier te innoveren en anderzijds niet achterop te geraken bij die 5 voetbalgrootmachten. Vooralsnog heeft men de rem ingedrukt, maar voor het totale voetbalniveau en op alle fronten zou deze Europese competitie een enorme boost geven. Dus uiteindelijk ook voor al die Nationale teams. Rest de vraag > hoe gaat die Europese Competitie er dan uitzien? Hieronder mijn visie.

De Europese Super League
De Amerikaanse sportmarketeer Charlie Stillitano, eigenaar van Relevent Sports, heeft al menig gesprek met de Europese voetbalelite achter de rug, aangaande het opstarten van een prestigieus “eigen competitie” > de Super League. Dit als vervanger van de Champions League.
Enerzijds betekent dit dat de voetbalkijker wekelijks getrakteerd wordt op buitengewoon veel fantastische voetbalkrakers en tegelijkertijd voor al die clubs in financieel opzicht een veel lucratievere onderneming is. Deze winwin-situatie houdt de gemoederen volop bezig. Zowel bij voorstanders als bij tegenstanders van dit nieuw op te starten voetbalconcept.

“Elite Competitie”
Wie gaan participeren in deze Super League en wie bepaalt dat? Wat zijn sowieso de richtlijnen voor deelname? Status afgelopen jaren, het aantal prijzen en titels? Welk machtspelletje komt er om de hoek kijken. Ondanks het feit dat we in dit alles nog te weinig inzicht hebben, is het niet zo heel moeilijk om te bedenken welke 20 clubs wellicht vorm kunnen gaan geven aan deze nieuw op te richten Europese Elite competitie;

Deelnemers Super League (mijn visie)
1) Chelsea, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur en Manchester United
2) Juventus, Napoli, AS Roma, Lazio, Internationale, AC Milaan
3) Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla
4) Bayern München, Dortmund
5) Paris Saint Germain, Monaco

Waarom zelf zo positief gestemd
Al deze clubs zijn al decennia lang toonaangevend in de eigen nationale competitie en staan er wekelijks tal van onzinnige duels op het voetbalmenu met weinig amusement waarde.
Een voorbeeld;
Chelsea – Sunderland, Hull City – Chelsea, Chelsea – Stoke City, Bournemouth – Chelsea
of we krijgen in die 4 weken voorgeschoteld >
Chelsea – AC Milaan, Bayern München – Chelsea, Chelsea – Atletico Madrid, Monaco – Chelsea
Dat is toch een krankzinnig groot verschil, wat het kijkspel voor alle voetballiefhebbers te allen tijde een stuk interessanter maakt en eigenlijk alleen maar winnaars kent.

Nationale competities
Als bv in Spanje dit kwartet gaat participeren in de Super League, dan schept dat voor al die andere clubs alle mogelijkheden om daadwerkelijk ook een keertje aanspraak te kunnen maken op een kampioenschap, wat anders nooit haalbaar zou zijn, omdat zij, met alle respect, tot dusver slechts veroordeeld zijn tot competitievulling. Tegelijkertijd wordt het niveauverschil onderling kleiner, wat kan resulteren tot veel meer spanning in eigen nationale competitie.

Een alternatief > Europese Competitie B Level (Europese West League)
Om mijn visie, in relatie tot de nationale competities door te trekken, is het wellicht verstandig om nog een Europese competitie op te richten. Dit voor de overige geïnteresseerde (B) voetballanden, met deelname van de top 2/3 uit die landen. Aangevuld met het B garnituur uit Duitsland en Frankrijk.

Dit om diezelfde redenen als hierboven al benoemd:
Bv Nederland; de top 3 staat nagenoeg structureel bovenaan en volgt de nummer 4 op kansloze afstand. Door een vertrek van Feyenoord, Ajax en Psv, maken veel teams aanspraak op de titel, wat de nationale competitie wellicht voor velen een stuk aantrekkelijker maakt. Ook de onderkant wordt breder en wellicht meer spanning, omdat vanuit de Jupiler League drie clubs doorschuiven naar de Eredivisie.

Europese West League (mijn visie)
Zelf ben ik van mening om geen Oost Europese landen te laten deelnemen. Sowieso vanwege de reisafstanden en daardoor wellicht te weinig toeschouwers. Maar ook gezien het feit dat deze Oost Europese clubs minder aanspreekt voor de kijker. Dit moet je voor alle partijen aantrekkelijk maken. Men kan dus ook overwegen om een Europese Oost League te introduceren met clubs uit bv Turkije, Griekenland, Polen, Oekraïne, Rusland, Tsjechië, Slovenië etc.

Deelnemers; Europese West League (mijn visie)
1) Feyenoord, Ajax, Psv
2) Anderlecht, Club Brugge, Gent
3) Benfica, Porto, Sporting Lissabon
4) Borussia Mönchengladbach, Hertha BSC, FC Köln (of Leverkussen)
5) Olympique Lyon, Girondins Bordeaux, Olympique Marseille
6) Red Bull Salzburg, Rapid Wenen
7) Basel, Young Boys
8 Celtic

Promotie/degradatie
In principe ben ik wel voorstander om voor beide competities promotie/degradatieregelingen toe te passen. Dan zou bijvoorbeeld de kampioen uit de Europese West League promoveren naar de Super League, waarbij de nummer laatst uit de Super League degradeert naar de Europese West League. Of spelen deze twee een beslissingswedstrijd. Al acht ik die kans vrij klein, omdat ik van mening ben dat de elite graag een gesloten competitie wil.

In de West League participeren in mijn visie 8 landen. De 8 nationaal kampioenen spelen een nacompetitie om 1 wellicht 2 promotietickets voor de Europese West League. In dat geval degraderen de laatste 1/2 uit die West League naar hun nationale competitie.

Nogmaals > een groot voorstander
Deze 2 nieuwe Europese competities zouden wat mij betreft morgen nog worden opgericht, zodat de voetballiefhebber veel meer aan zijn trekken komt. Tegelijkertijd zal zo’n competitieverband ook een boost geven aan de ontwikkeling van de Nederlandse voetballers, omdat simpelweg wekelijks op een aanzienlijk hoger niveau wordt gespeeld, ligt het tempo hoger en wordt meer gevraagd omtrent de handelingssnelheid. Dus uiteindelijk op alle fronten ook in het belang van het Nederlands Elftal.
Lees verder | Auteur: Jan | 25 mei 2017 | 0 Reacties

"VOETBALSCHOENEN IN HET VET"

"Voetbalschoenen in het vet"Na ruim 2 decennia als trainer/coach is het even tijd voor een adempauze om wellicht straks samen met onze oudste kleinzoon bij het Mini Voetbal te acteren. Bij deze wens ik alle jongens van O11 veel succes en plezier toe met hun voetbalvervolg.
Lees verder | Auteur: Jan | 24 mei 2017 | 0 Reacties

PALMARES CDW O11-1 SEIZOEN 2016-2017

Palmares CDW O11-1 seizoen 2016-2017Hoofdklasse; Promotie van poule 14 naar poule 8
Kampioenschap poule 8, promotie naar 3 (Divisie)
3e Divisie 3e plaats
Toernooiwinnaar Osm O12-1
Lees verder | Auteur: Jan | 16 mei 2017 | 0 Reacties

WOENSDAG 17 MEI > PSV EINDHOVEN – CDW

Woensdag 17 mei > PSV Eindhoven – CDWTijdens het slotakkoord staat deze prachtige affiche op het menu. Op de Herdgang in Eindhoven spelen we ons allerlaatste voetbalpotje. Nadien sluiten we dit fraaie seizoen bij restaurant 't Veerhuys in stijl af.
Lees verder | Auteur: Jan | 13 mei 2017 | 0 Reacties

SDO BUSSUM KAMPIOEN IN HET HOL VAN DE LEEUW

SDO Bussum kampioen in het hol van de leeuwOp de slotdag heeft SDO het kampioenschap gepakt, dit ten koste van "koploper" vv de Meern. In een wellicht boeiend duel werd het 2-3. Mannen proficiat!
Eindklassement: Klik-Hier
Lees verder | Auteur: Jan | 13 mei 2017 | 0 Reacties

JOOST ...... ALVAST VAN HARTE GEFELICITEERD!

Joost ...... alvast van harte gefeliciteerd!Kerel, proficiat met je 11e verjaardag.
Een hele gezellige en leuke dag.

Groetjes van de O11 selectie
Lees verder | Auteur: Jan | 11 mei 2017 | 0 Reacties

SPANNENDE ONTKNOPING COMPETITIE CDW O11-1

Spannende ontknoping competitie CDW O11-1In principe gaat de titel tussen de Meern en SDO, al zit CDW wel op het vinkentouw. Tot slot PSV - CDW. Tevens fantastische indeling seizoen 2017-2018.
Lees verder >> het overzicht + schema zomerstage

Woensdag 10 mei > 17.45 competitie Victoria 1893 – CDW
Vertrektijd 16.15
Het slotakkoord van het 9vs9 competitievoetbal sluiten we af bij de Victorianen, waar nog een interessant duel staat te wachten. Al gaat het in principe om des keizers baard. Derhalve is het mooi dat we te maken krijgen met een goed voetballend team, zodat er qua ontwikkeling altijd winst valt te boeken. Na een kampioenschap en 2 tussentijdse promoties is CDW er nu al zeker van dat dit team zich heeft weten te handhaven in deze divisie poule. Al staat de deur op een kiertje voor een 3e promotie in één seizoen.
Dan moet ten eerste CDW maar eens zien te winnen van Victoria en ten tweede het duel tussen de bovenste twee in een remise eindigen. Vooralsnog is dat scenario bijzonder klein, al weet Ajax na vorig seizoen en na vandaag ook Feyenoord dat lang niet alles vanzelfsprekend verloopt.

Tussenstand
6 - 12 vv de Meern (+9)
6 - 11 SDO Bussum (+13)
6 - 11 CDW (+3)
7 - 10 VVIJ
7 - 9 sv Houten
5 - 4 Victoria
6 - 4 Huizen
6 - 3 Afc Quick 1890

Resterend Programma
10 mei; Victoria – CDW
10 mei; Huizen – Afc Quick
13 mei; vv de Meern – SDO
13 mei; Afc Quick – Victoria

CDW O11-1 Divisiepoule indeling 2017-2018 (verwachting)
Op basis van de huidige gegevens in de competitie en het Knvb beleid wordt onderstaand lijstje de competitie indeling voor CDW nieuwe O11-1. Een mooie, maar tevens pittige uitdaging.

Jonathan (degradeert uit poule 2)
SDO Bussum/vv de Meern (winnaar naar poule 2)
CDW
VVIJ
Houten
Victoria 1893 /Afc Quick 1890 / Huizen (2 degraderen)
DOVO (kampioen poule 4.3)
Elinkwijk (kampioen poule 4.2)

Seizoenafsluiting > woensdag 17 mei > 16.00 PSV Eindhoven – CDW (7x7)
Vertrektijd volgt
Tijdens het slotakkoord van dit voetbalseizoen 2016-2017 hebben we voor deze fantastische affiche gezorgd. Op trainingscomplex de Herdgang gaan we met de PSV talenten O10-1 een oefenduel 7x7 voetballen. Op de terugweg stoppen we bij restaurant het Veerhuys om gezellig met kinderen en ouders te dineren en zal er over dit seizoen heel wat worden nagetafeld. Want dit is op alle fronten een buitengewoon fraai voetbaljaartje geweest. Zowel qua ontwikkeling als op sportief vlak. Zo sluiten we dit jaargang in gepaste stijl netjes af.
Wat rest is nog het traditionele jaarboek wat alle jongens van mij ontvangen. Een boekwerkje van zo’n 80 pagina’s met een blik op de aanloop naar, doelstellingen en visie, verslagen, standen, heel veel foto’s, statistieken en nog veel meer. Deze wordt uitgereikt tijdens de zomerstage 2017.

Herstelperiode
van 18 mei t/m 5 juni

Zomerstage nieuwe CDW O12-1
Dinsdag 6 juni > Trainen 16.30 - 17.45
Donderdag 8 juni > Trainen 16.30 - 17.45
Zaterdag 10 juni > Toernooi bij CDW > O13-2 Niveau, 4 wedstrijdjes (ochtend)
Maandag 12 juni > Trainen 16.30 - 17.45
Dinsdag 13 juni > CDW - Theole Tiel O11 (in behandeling)
Donderdag 15 juni > CDW - FC Delta Sports O11 (bevestigd)
Zaterdag 17 juni > vrij
Maandag 19 juni > Trainen 16.30 - 17.45
Dinsdag 20 juni > CDW - Roda '46 O11 (in behandeling)
Donderdag 22 juni > CDW - FC Driebergen O11 (bevestigd)
Zaterdag 24 juni > CDW weekend
Maandag 26 juni > Trainen 16.30 - 17.45
Dinsdag 27 juni > CDW - Focus '07 (bevestigd)
Donderdag 29 juni >
Zaterdag 1 juli > Slotakkoord zomerstage

Zaterdag 1 juli Jubileumconcert > CDW O12-1 Top Toernooi
Vanaf februari 2016 t/m 1 juli 2017 hebben we exact 100 wedstrijdvormen in de benen, variërend van oefenduels 6vs6 tot en met 11vs11, toernooien, competitie- en bekerwedstrijden. Tegelijkertijd zijn we van een middelmatig O10 niveau opgeklommen naar een Divisie niveau bij O11. Een dijk van een prestatie van die jonge smurfen. Deelnemersveld evenement 1 juli 2017; Klik-Hier
Lees verder | Auteur: Jan | 07 mei 2017 | 0 Reacties