734190x bekeken sinds 12 juni 2012
CDW O11-1 versus CDW O14-2 uitslag 5-3

Teamblog

CDW O11-1 versus CDW O14-2 uitslag 5-3

CDW O11-1 versus CDW O14-2 uitslag 5-3Dinsdag 10 januari 2017
CDW O11 - CDW O14
Aanvang 18.00
Lees verder >> verslag

Nieuwe uitdaging
O11-1 heeft haar bakens verzet met een optreden tegen CDW O14-2. Een formatie dat aanstaande zaterdag het kampioenschap kan binnen hengelen. Vandaar dat zij dolgraag het ritme willen oppakken eer dat duel wordt gespeeld. En zo geschiedde. Ondanks het feit dat wij in eerste instantie eigenlijk moesten aantreden tegen sv Houten O12-2, liet men deze confrontatie aan zich voorbij gaan wegens onderbezetting. Vandaar het alternatief tegen CDW O14-2.

Na 9 oefenwedstrijdjes 11vs11 en een zwaar toernooi weten de O11 boys inmiddels wel wat van ze wordt gevraagd op het grote veld. Zodat deze voorbereiding volstond met korte aanwijzingen en een lekkere warming-up. Voor ons is het niets meer dan een gewone oefenstage, waarbij de uitslag totaal ondergeschikt is. Centraal staat het leerproces. En of de opponent nou één of twee koppen groter is, het gaat om andere details wat het verschil moet maken. Het oefenpotje stond onder leiding van Diek de Rooij ….. bedankt!

De wedstrijd > O11 - O14 uitslag 5-3
Op de valreep meldde Sem zich af, waardoor wij met exact elf toppertjes tussen de lijnen stonden om onze kunsten te vertonen. Geen wissels, dus lekker vol aan de bak. Tijdens de eerste vijf minuten kreeg O14 drie dotten van mogelijkheden om de score te openen. Nadien herpakten we onszelf. Zo werd van achteruit bij vlagen uitstekend opgebouwd, snel de diepgang gevonden en met een goed vervolg. Dit resulteerde in een keurige 2-0 voorsprong. Vlak voor de thee bracht O14 de spanning in de wedstrijd terug.
De O11 formatie dat nota bene drie jaar jonger is ging de duels niet uit de weg, ook niet in het tweede bedrijf. Dit in combinatie met prima positiespel liep O11 uit naar een 4-1 voorsprong. Tussen de bedrijven door creëerde O14 een veldoverwicht en met twee treffers verkleinde zij die achterstand. Daartegenover was het slotoffensief voor O11. Met nog vijf tellen op de klok, liet O11 er geen enkele twijfel over bestaan en schoot vanuit een fraai opgezette aanval de 5-3 eindstand tegen de touwen. Wat een wedstrijd hebben al die jonkies gespeeld en wij van hen genoten ……… mannen CHAPEAU!

Succes O14
Ten eerste willen we O14 bedanken voor dit uiterst leerzame oefenpotje en wenst O11 hen heel veel succes toe aankomende zaterdag, wanneer het kampioensduel op het menu staat.
Auteur: Jan Nienhaus | 11 januari 2017

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in